aida's FotoPage

By: aida cute

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 5-Jun-2007 01:05 Email | Share | | Bookmark
Majlis tamat Latihan Pegawai Imigresen sesi 1/2007

kasut kawadku!!kilat tak?
nampak chubby ler
cun tak??
View all 18 photos...
saat2 yang di tunggu2...sedey ada...macam2 perasaan ada...tapi yang pasti kawad senyap dapattt pujian dari Ketua Pengarah Imigresen tau!!!! aida la tuhhhh hahahahhaha!!!


Tuesday, 5-Jun-2007 00:50 Email | Share | | Bookmark
Lawatan gi Kelate ... :)

kat pantai cahaya bulan
00:00
cecece cam penyambut tetamu la pulak
00:00
nie ape hal cam model lak nie? hikhik
00:00
View all 33 photos...
punyerrrrrrrrrr la jauhhhhhhhhhhhhhhhhnyerrr perjalanan gi kelante...sesak nafas aku...no wonder la bebudak kelate payah nak balik sana. jauh tuh..sepanjang aku belajar kat UTM dulu pun, memang aku tak penah gi kelate n ganu... tapi besh gak kat kelate..macam2 ada...tapi orang kelate nie very kenegerian kan? memana je nengok mesti ada bendera negeri diorang...

anyway banyak kenangan manis gak masa kat c nie yang beshnyer sepanjang perjalanan aku layan blues...sambil dengar mp3 ok la korang nengok la gambar yang ada tuh! layannnnnnnnnzzzzz!


Tuesday, 5-Jun-2007 00:41 Email | Share | | Bookmark
Gambar dengan cechekgu n VIP!

heheh, comey tak chekgu comeyku? nie nandung yang lukis
00:00
chekgu comey wif his younger sis
00:00
chekgu amelia yang mancung hidungnya!
00:00
View all 22 photos...
yang paling beshhh adalah pic bersama chekgu comeyku!! sape lagi kalau bukan chekgu riezalku! hikhikhik, jangan jeless ekk


Tuesday, 5-Jun-2007 00:29 Email | Share | | Bookmark
Gi main bowling kat Seremban

nie bebudak yang satu bas ngan aku gi bowling..
00:00
aku ngan nurul duduk sebelah
00:00
posing sebelum main bowling...heheh
00:00
View all 11 photos...
yang beshnya ape tau? masa nie memang banyak masa tuk sopping...hekhek... dan yang paling besh, aida dapat tempat ke 3 untuk high series wanita...bangga siott! hikhikhik tak sangka gak aku ada bakat terpendam ek? nie first time main bowling tau! lepas nei memang nak main selalu laa...tapi sayang lak kat tempat aku takderk! huhu ampeh jerk!


Monday, 4-Jun-2007 14:31 Email | Share | | Bookmark
Gambar kenangan Fiesta Sukan antara Platun

comey tak aku? hikhik bawak spanduk tuk team aku :)
cececcece control gituh!ahakz
nie montelku!!
View all 68 photos...
masa nie memang aku banyakkk sesangat amik gambar...jgan bosan dah la ek. masa tu aku dalam group platun 5, yang dinamakan sebagai Fabulous 5~!


[<<  <  [1]  2  3  4  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net